Autoklubskoda´s 40 års jubilæum!

Mandag d. 24.03.2014 drog en lille delegation sig på vej til Kolding City Camp. Delegationen bestod af 2 hold , Fra vest holdet deltog  Grete , Bent, Inge Lise og Erik og fra øst holdet deltog Anette, Arne, Jens Ole, Randi og Uffe.

Øst holdet mødtes på rastepladsen  Antvorskov til en kop formiddagskaffe, herefter drog vi videre til en rasteplads ved gamle Lillebæltsbro,

nu var det tid til at spise vores medbragte mad samt en tår kaffe og så videre til aftalt mødetid med vest holdet på campingpladsen hvor vest holdet allerede var ankommet.

Efter et kort visit i receptionen blev vi henvist til det fælles lokale som vi også får rådighed over til træffet, dette lokale samt køkken faciliteter lever fuldt ud op til vores krav og forventninger, det samme oplevede vi ved gennemgang af hytterne.

Der blev aftalt at alt var som ventet ligeledes aftalt at levering af mad til arrangementet bliver foretaget af Kokken & jomfruen, menuen vil bestå af varieret buffet til begge dage.

Vi mangler blot at få sat et par aktiviteter på plads, men dette arbejdes der på.

Vi ser alle frem til et godt træf!

Autoklubskoda

Uffe