kalender

Til alle klubdage :

Vil der være et stykke mad og kaffe/the til kr.25,-. Derfor er det ønskeligt at du tilmelder dig på forhånd så vi ved hvor meget der skal købe ind.                                   Tilmelding senest Torsdagen før klubmøde.

Da der kan forekomme ændringer i kalenderen kan man holde sig opdateret via hjemmesiden eller hos formanden  Jens Ole Larsen

Tilmelding kan ske til:                    Kasserer Arne Edelhard                 tlf.: 28124786 el. e-mail: lufraso@outlook.dk

Aktivitetskalender 2020  (landsdækkende)

Klubmøder

Første Søndag i måneden  kl.12.00 - 15.00

Skoda Køge Tangmosevej 110, 4600 Køge

Forbeholdt tilføjelser/ ændringer!

På grund af Corona virussen har vi i Bestyrelsen valgt at drosle helt ned sommeren over og vi ses igen søndag d. 2 august kl. 12.00 i Køge.

Tilmeldingen skal ske til Formanden                        senest torsdag d. 30 juli på tlf.: 20 60 47 62              eller på  E mail.: jenslarsendk@hotmail.com

På grund af Corona bliver blad 2 - 3/20 ikke udgivet i maj og august.

Men vi vil se på om vi kan udgive blad 4/20  i november hvor vi vil have noget om julefrokosteren med.

Følg med herpå siden

Alle må have en god sommer

Med venlig Skoda hilsen

autoklubskoda