Skoda Tour 2021

Kære Skoda venner.

Mere end et år med planlægning og organisation for vores Skoda Tour 2021 står nu bag os. Det er faktisk tid til at sende tilmeldingerne ud, men efter nøje overvejelse og balance i alle beredskaber, er vi kommet frem til den beslutning, at det på nuværende tidspunkt og de uplanlagte risici, ikke giver mening at afholde sådan et arrangement. I samråd med Tjekkiet og nogle andre medlemmer af kommunen, annoncerer vi tunge hjerter, Skoda Tour 2021 er aflyst!

Af vores grunde:

Da vi forventer, at en stor del af de andre deltagere holder sig væk på grund af begivenhedens Corona situation, er sådan et arrangement ikke praktisk muligt på sædvanlig vis og kvalitet. På forhånd vil der også blive lavet kontrakter og udgifter, som ikke kan overholdes i tilfælde af officielle begrænsninger, og som derfor kan blive en økonomisk ulempe for deltageren såvel som for os. Da ingen ved, hvordan alting udvikler sig yderligere, om udenlandske deltagere må komme ind, om hoteller må åbne overhovedet, og før projektet ender i en katastrofe, trækker vi nødbremsen. I samråd med kommunens øvrige deltagere, diskuterer vi, hvordan det går, og holder jer opdateret. Vi er bare suspenderet og vil fortsat tilbyde vores event på et senere tidspunkt.

På den måde, forbliv sund og rask, alle kommer godt igennem dette korona vanvid og håber at se hinanden snart!

Jens Wille

Din Skoda-klub Zwickau